Nikolina Pišek otela dečka Katarini Radivojević!

Voditeljka je nedavno započela vezu sa biznismenom Vidojem Ristovićem, bivšim dečkom Radivojevićeve, a par se prošle nedelje pojavio na splavu "River" držeći se za ruke

  • 0

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je uplovila u vezu s Vidojem Ristovićem, biznismenom i istoričarem umetnosti, koga je javnost upoznala kao dugogodišnjeg dečka glumice Katarine Radivojević.

Poslednji u nizu njihovih zajedničkih izlazaka bio je na beogradskom splavu „River“ tokom „Fuckin famous“ partija. Stigli su držeći se za ruke, ali ipak nisu bili raspoloženi za slikanje i poziranje oficijelnom fotografu. Takođe, redovni su gosti u restoranu „Dijagonala“ na Vračaru, kao i u hotelu „Skver najn“, gde Nikolina boravi tokom angažmana na TV Prva. Njihovi prijatelji tvrde da ni jedno ni drugo nikada nisu videli srećnije.

Inače, oni su se upoznali dok je Nikolina bila u vezi s Matijom Ćorkovićem, a Vidoje s Katarinom, tako da nije isključeno da je do raskida s prethodnim partnerima došlo upravo zbog ove nove ljubavi. Raskidi su se desili u isto vreme.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA