GLAMUR: Zvonko Marković sprema novu reviju (FOTO)

Čuveni kreator predstaviće svoju novu kolekciju pod nazivom „Baumit Sensation“ 6. septembra u pozorištu "Madlenianum", gde će otvoriti modnu sezonu u Srbiji

  • 0

Poznati kreator Zvonko Marković poslednjih dana intenzivno se priprema za svoju gala reviju u pozorištu „Madlenianum“ kojom će 6. septembra otvoriti modnu sezonu u Srbiji. Kolekcija pod nazivom „Baumit Sensation“ već je spremna, rade se samo još finalne dorade.

Pre revije, naravno, potrebno je uraditi fotografije kolekcije, pa je u studiju „Sol produkcija“ fotografa Nikole Ilića, manekenka Ivana Stanimirović pozirala u novim Zvonkovim kreacijama. Zvezda modnih pista koja je nosila modele čuvenih svetskih kreatora među kojima je i Vivijen Vestvud, otkriva da obožava da sarađuje sa Markovićem jer on nepogrešivo čini da se žena oseća posebnom.

Čuveni kreator objasnio nam je da je iza njega šest meseci neprekidnog rada na ovoj kolekciji i  da ostaje dosledan tome da su njegovi modeli u konstruktivnom smislu odeća koja ističe ženske atribute i seksipil.

- Ideja vodilja mi je bila da kolekcija asocira na putovanje nordijske ledene kraljice do vreline Majamija –  istakao je Marković. On je takođe otkrio da su u neke haljine ugrađeni korseti i grudnjaci, tako da one savršeno prijanjaju uz telo i dodatno ističu ženske obline.

Izbor različitih tekstura materijala, ručno vezenih detalja i apliciranje kristala njegove modele čini jedinstvenim. Komadi od drapirane svile sa aplikacijama od čipke su decentniji i manje provokativni, ali će svaka dama poželeti da ih ima u svom ormanu. Nije ni čudo, jer u njegovim haljinama svaka žena izgleda kao ostvarenje snova, kako svojih, tako i muških.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA