Brus Vilis tuži "Epl"

Holivudski glumac razmatra tužbu protiv kompanije “Epl” jer svoju digitalnu muzičku kolekciju želi da ostavi svojim ćerkama, a shvatio je da to nije moguće.

  • 0

Holivudski glumac Brus Vilis razmatra tužbu protiv kompanije “Epl” jer svoju digitalnu muzičku kolekciju želi da ostavi svojim ćerkama, a shvatio je da to nije moguće.

 

On je otkrio da kada kupuje muziku onlajn, ne postaje automatski i vlasnik tih pesama, već ih samo pozajmljuje pod ugovorom. Budući da je Vilis povremeno pevao sa svojom bluz bendom i pojavio se u spotu benda “Gorillaz”, potrošio je hiljade dolara “skidajući” muziku na “mnogo, mnogo ajpoda” i svoju kolekciju je hteo da ostavi ćerkama Ramer, Skaut i Talali.

 

Brus se sada dvoumi. Ili će svoj tim pravnika zamoliti da osnuju porodični trust koji će biti nosilac prava muzike koju je daunloudovao ili će podržati zakonsku akciju pet američkih država koje zahtevaju da se ljudima koji su “skinuli” i platili muziku da više prava.

 

Ipak, stručnjaci kažu da je nemoguće da bilo koja tužba protiv “Epla” bude realizovana jer se radi o kompaniji koja ima ogroman uticaj, a i začetnik je digitalne muzičke ere.

 

(Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA