Preminuo glumac Majkl Dankan

Američki glumac nije se oporavio od srčanog udara, koji je doživeo 13. jula, te je preminuo u 55. godini života u Los Anđelesu

  • 2

Glumac Majkl Klark Dankan preminuo je u Los Anđelesu u 55. godini života od posledica srčanog udara koji je doživeo 13. jula. Američki glumac poznat je po ulozi Džona Kofija u filmu "Zelena Milja" za koju je bio nominovan za Oskara. Nekadašnji telohranitelj počeo je da glumi u svojim tridesetim godinama.

Pored "Zelene milje" , igrao je između ostalog i u velikim bioskopskim hitovima "Armagedon", "Planeta majmuna", "Kung fu panda" i "Kralju škorpiona".

Dankanova verenica Omarosa Manigolt Stalvort saopštila je da je glumac preminuo u medicinskom centru „Sedars-Sinaj" u Los Anđelesu, gde je gotovo dva meseca lečen od posledica teškog srčanog udara.

Nekadašnji telohranitelj koji je počeo da glumi u svojim tridesetim godinama

- Nedostajaćeš mi, brate moj - napisao je na Tviteru Dvejn Džonson, glumac poznatiji kao Rok, sa kojim je Dankan 2002. godine zajedno igrao u "Kralju škorpiona".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    4. septembar 2012 | 22:06

    Covece,bio si i ostaces legenda!

  • Драган ( Добој )

    4. septembar 2012 | 16:07

    Počivaj u miru dobri čovječe! Mislim da ćeš mnogima ostati kao pozitivan lik i time nastavljaš da živiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA