THE BEST OF: "Stonsi" objavljuju album svojih hitova (FOTO) (VIDEO)

Legedarni britanski bend izdaće "the best of" na kom će se naći 50 numera povodom 50. godišnjice postojanja sastava

  • 0

Grupa "Rolling Stones" objaviće album svojih hitova u novembru povodom 50. rođendana, a na albumu će se naći i njihov prvi singl "ComeOn". Album "GRRR!" biće dostupan u više formata uključujući i trodelnu CD verziju sa 50 numera, super delikus verziju sa četiri CD-a i 80 pesama i vinil boks set, saopštila je grupa.

Osim Čak Berijevog "Come On"-a koji je objavljen u junu 1963. i hitova poput "Satisfaction", "Jumping Jack Flash" i "Brown Sugar", na albumu će se naći i dve nove numere koje su "Stonsi" nedavno snimili u Parizu.

- Ove nove numere rezultat su prvog studijskog susreta Mika Džegera, Kita Ričardsa, Čarlija Votsa i Ronija Vuda posle završetka albuma ''A Bigger Bang'' 2005 - navodi se u saopštenju koje prenosi Rojters.

Omot albuma biće delo američkog umetnika Valtona Forda. Vest o albumu usledila je posle nedavnih izveštaja da će "Stonsi" odsvirati četiri koncerta u novembru u Njujorku i Londonu.

Članovi benda rekli su da ne planiraju turneju ove godine, a potom su ipak nagovestili eventualne svirke na promociji knjige i foto izložbe u Londonu koje su posvećene njihovoj godišnjici.

Trenutno se radi i na novom dokumentarcu o "Stonsima". Film "Crošfire "Hurricane" u režiji Breta Morgena biće pun novih snimaka i uvida u rad benda od njegovog početka. Dokumentarac će najpre biti prikazan u britanskim bioskopima, a potom i na BiBiSiju i HBO-u.

Stonsi, koji su poslednji put na turneji bili 2005-2007 sa svojim "Bigger Bang" šouom (kada su posetili i Beograd, prim.aut.), skupili su se u Londonu 1962. i sada su jedan od najdugovečnijih rok bendova na svetu. Procenjuje se da su prodali oko 200 miliona albuma širom sveta.

Pogledajte video za pesmu "Satifaction".

(izvor i foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA