INTERNET HIT: "Google Chrome" menja ime Stanija u Boranija!

Dovoljno je samo da skinete dodatak Stanija-Boranija za brauzer "Chrome" i u svim tekstovima će umesto Stanija pisati Boranija, a starletine fotografije će biti zamenjene zelenom boranijom

  • 0

Dojadile su vam vesti o Staniji i drugim starletama? Imate utisak da one samo što iz frižidera ne iskoče? Od danas možete mirno da spavate - dovoljno je da skinete fenomenalni dodatak Stanija-Boranija za pretraživač "Chrome", instalirate ga i ludnica počinje. U svim tekstovima o Staniji Dobrojević, umesto njenog imena pisaće Boranija a njene slike će biti zamenjene divnom fotografijom sveže zelene boranije!

Odlučili smo da se vratimo u prošlost i ispravimo nepravdu nanetu istaknutom povrću kao što je boranija, pa bi, na primer, jedan od udarnih tekstova imao naslov: "Seksi ludilo: "Gola Boranija na skuteru!". Što da se tu zaustavimo, pa koga ne bi privukli naslovi: "Boranija kao trbušna plesačica", "Seksi Survajvor: Ava želi seks sa Boranijom", "Seksi: Boranija uslikala svoju zadnjicu" ili "Bez grudnjaka: Boranija navija za Zvezdu"...

Kako tek šokantno zvuče vesti: "Generalka: Boranija ugradila nove silikone", "Hit dana: "Gola i obrijana Boranija u novom Plejboju", "Boranija bez seksa: Starleta snimila spot - obučena"  i "Boranija uz trubače ispratila brata u Ameriku".

Da se Stanijine brojne koleginice ne bi naljutile, red bi bio da autor dodatka Stanija-Boranija, to isto uradi i sa Sorajom i njenim drugaricama starletama.

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA