WARRIOR'S DANCE FESTIVAL: Očekuje se 20.000 ljudi na Kalemegdanu

U Beograd dolaze posetioci iz regiona ali i iz Engleske, Letonije, Amerike i Australije. Program počinje u 17.15 sati, a završava se narednog dana u šest ujutru

  • 0

Na "Warriors Dance Festivalu" (WDF) koji se 15. septembra održava na Kalemegdanu (Donji grad), očekuje se oko 20.000 posetilaca iz Srbije, Engleske, Nemačke, Mađarske i drugih zemalja regiona, a dolazak su najavili i fanovi iz Letonije, Australije i Amerike.

Osim organizatora - sjajnog engleskog benda "The Prodigy" nastupiće i američka dabstep zvezda Skrillex, duo "Chase and Status", di-džejevi Caspa i Zane Lowe, rege muzičar Venti Vadada, a od domaćih izvođača "Ritam nereda", "Eyesburn", "Overdrive", "Goblini", "Dredd Up", Sve Barabe, hrvatski sastav "Lollobrigida", slovenačka grupa "Hex" i mnogi drugi.

Članovi benda "The Prodigy" su najavili da će publici u Beogradu osim starih hitova predstaviti i četiri-pet pesama sa novog albuma "How To Steal A Jetfighter", a zanimljivo je da Golub, pevač sastava "Goblini", na nastup dolazi iz Pakistana gde trenutno živi.

Program na Kalemeganu počinje u 17.15 sati, a završava se u šest ujutru i odvijaće se na tri bine. Ulaznice za WDF se po ceni od 2.900 do 4.900 dinara mogu kupiti u “Eventimu”, prodavnicama “Gigstix”, u tržnom centru “Ušće”, kao i na blagajnama “Kombank arene” i Doma sindikata.

Ko bude želeo da istetovira mrava, zaštitni znak grupe "The Prodigy" i WDF, i to će moći a tetovaže će raditi majstori iz poznatog tatu studija "Hanky Panky" iz Amsterdama.

(A.N./Foto: Warriorsdancefestival.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA