ŠODER-LISTA (2): Najgluplje pesme na svetu! (VIDEO)

Nakon prvog dela, nastavljamo sa listom najglupljih pesama na svetu

  • 0

Nastavljamo sa svetskom šoder-listom. Nakon prvog dela, danas ćemo vam prikazati set novih pesama, koje se ne mogu pohvaliti kvalitetom.

Reč je o pet novih "urnebesnih" numera, koje su same po sebi kazna za uši i oči. Ali, ko zna , možda vam se i dopadne, pošto neke od ovih kompozicija imaju više "lajkova" nego "dislajkova" na Jutjubu.

1.Kineski narodnjaci

Dvoje mladih kineskih estradnih umetnika pevaju u duetu tamošnji narodni hit. Video je izuzetno popularan na Jutjubu, a pored ovog snimka, postoje i dodatnih pet istog naziva.

2. "Show Me Your Genitals" - Džon Lažua

Džon je momak koji dolazi iz kanadskog Montreala i po zanimanju je komičar. Slavu je stekao postavljanjem brojnih video-snimaka šaljivog sadržaja. Jedan od njegovih hitova jeste "Show Me Your Genitals", seksistička rep numera koja vređa žene (u pitanju je parodija na slične, kojih ima na tone na internetu, prim. aut.). Pesma ima više od 56 miliona pregleda, kao i nastavak, sa blizu 20 miliona pregleda. Iako je parodija u pitanju, zbog specifičnog teksta i spota uvrstili smo ovu numeru u našu listu.

3. Neimenovani japanski bend

Grupa muškaraca koji su obučeni kao žene sviraju tradicionalne instrumente. U pitanju je parodija na ženski bend od 12 članova, koje imaju sličan nastup kao ovi momci.

4.  Neimenovana japanska dens grupa

Desetak golišavih mladih Japanaca igraju uz pesmu, a domira njihova koreografija. Momci sinhronizovanim potezima sakrivaju svoju muškost, što je i najupečatljivije u ovoj numeri.

5. Neimenovi azijski dečak

Iako je verovatno već krenuo u školu, ovaj neimenovani azijski dečak glavni je akter ovog spota. Obučen u crveno i belo odelo, mališan igra sa gomilom devojaka, a na potezima bi mogli da mu pozavide i mnogi svetski muzički izvođači.

(Telegraf.rs / Foto: Jutjub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA