"PRVI KUVAR SRBIJE": Nemanja Pajić pobednik treće emisije (VIDEO)

Novinar i urednik najbolje aranžirao i servirao zadato jelo, a u pitanju je bio burger.

  • 0

Posle pobede u drugoj epizodi rijalitija „Prvi kuvar Srbije“, manekenka Bojana Stojković je kao nagradu dobila čevar meso, pošto su takmičari pravili novo zadato jelo, a u pitanju je burger.

 

Ostali učesnici morali su da se zadovolje običnim mlevenom mesom.  Žiri je objasnio kako se priprema jelo i kako ono treba da izgleda, a „VIP“ kulinari su potom krenuli u prodavnicu po namirnice.

 

Takmičenje za najboljeg kuvara treće večeri je počelo. Žiri je obilazio kulinare, i vremenom su dolazili do saznanja da neki o d učesnika nikada nisu pravili burgere, kao što je pevačica Ana Nikolić.

 

Suzana Mančić je napravila pofezne iliti prženice u koje je stavila burger, što se nije dopalo članu žirija Nenadu Čanku. Ni ostali „VIP“ kuvari se nisu proslavili. Glumica Marija Petronijević je napravila ogroman burger, pevač Bojan Marović burger nalik na NLO...

 

Na kraju je trijumfovao novinar i urednik Nemanja Pajić, pošto je najbolje aranžirao i servirao zadato jelo. Prethodna dvostruka pobednica Bojana Stojković šaljivo je prokomentarisala da je „pustila“ da muškarac pobedi.

 

 

(Telegraf.rs/Vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA