MADAM U BORDELU: Ava Karabatić glumi u turskoj predstavi!

- Kada bi uloga bila kvalitetna, kao u erotskom trileru “Niske strasti", i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula - kaže bivša učesnica "Survajvera"

  • 0

Hrvatska starleta Ava Karabatić ostvarila je svoj san, pošto je konačno dobila ulogu, doduše, u pozorišom komadu. Bivša učesnica „Survajver“-a će se naći u predstavi reditelja i glumca Tomislava Pavlovića, i glumiće, ni manje, ni više, nego madam.

- Ava je ubica mekog srca! Imam je u vidu već duže vreme, a sad se stvari polako odmotavaju – rekao Pavlović.

Ovaj glumac u Hrvatskom narodnom pozorištu istakao je još da Ava ima talenta i da bi mogla da bude mentorka svim amaterima koji ulaze u glumačke vode. Samo postoji jedan uslov, a to je da izbegava alkohol.

- Trebaće s njom vremena i živaca. Moraću da je “stisnem”, reći joj “stani” i “začepi”. Nabaviću čak i peckalicu da bih je doveo u red – rekao je reditelj, kome će ovo biti pozorišni prvenac.

Premijera ove stare turske predstave predviđena je septembar. Starleta je presrećna što je ostvarila svoj san i što će se naći u ovom ostvarenju. Prema njenim rečima, zvali su je kraljicom drame i komedije, pošto je znala do suza da nasmeje i rasplače publiku.

- Kada bi uloga bila kvalitetna, kao u erotskom trileru “Niske strasti", i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula. Isto bih napravila i u pozorištu – rekla je Karabatićeva.

(izvor: 24sata/foto: Plejboj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA