IZABRANA MISS INTERNETA: Aleksandra Doknić najlepša Srpkinja sa društvenih mreža! (FOTO)

Prva pratilja je Ivana Đujić (20) iz Knina, a druga Isidora Važić iz Švajcarske. Pobednica Aleksandra Doknić (18) iz Požarevca se direktno plasirala u finale izbora za Miss Srbije

  • 4

Zvanično najlepša devojka društvenih mreža je Aleksandra Doknić (18) iz Požarevca, koja je ponela titulu "Miss Interneta 2012" na izboru organizovanom u saradnji portala Telegraf.rs i kompanije "Miss Yu". Finalni izbor održan je u kompaniji "Comtrade", gde je stručni žiri od deset devojaka sa najvećim brojem pristiglih glasova odabrao pobednicu i dve prve pratilje.

Nakon neizvesnog glasanja, titulu prve pratilje ponela je Ivana Đujić (20) iz Knina, dok je mesto druge pratilje pripalo Isidori Važić (22) iz Menzikena (Švajcarska).

 

Žiri, koji su činile Vesna da Vinča i Milanka Đorđević ispred kompanije "Miss Yu", aktuelna Miss Srbije Bojana Lečić, Saša Plećević (Dr Feelgood), novinarka televizije "Prva" Marta Drakulić, urednik u portalu Telegraf.rs Aleksandar Jovanović, poznati bloger Istok Pavlović i tviteraš Zoran Torbica, u opuštenoj atmosferi je razgovarao sa svakom od finalistkinja i na kraju doneo odluku.

Pobednica je kao nagradu, pored titule, dobila stipendiju za kompletno školovanje na "R&B" koledžu, ali i ulazak u zvaničnu konkurenciju za "Miss Srbije". Na završnom kastingu za izbor najlepše Srpkinje naći će se još četiri devojke koje ispunjavaju kriterijume kompanije "Miss Yu", pod čijim pokroviteljstvom se i odvija ovo takmičenje.

Pored toga, sve finalistkinje (ali i neke devojke koje nisu ušle u finale) dobiće uskoro priliku da snime editorijal za Telegraf.rs i nakon završetka ovog izbora biće pojedinačno predstavljane na našem portalu, što će svakoj dati dodatnu medijsku podršku u daljem bavljenju manekenstvom.

Za glavnu nagradu i titulu najlepše devojke društvenih mreža u velikom finalu su se nadmetale Ivana Đujić, Aleksandra Doknić, Dragana Višić, Katarina Mihajlović, Jelena Antonić, Nina Nešić, Dijana Slavkovski, Isidora Važić i Irena Majstorović.

Ovde možete pogledati sve fotografije sa izbora za Miss Interneta i video intervjue sa pobednicom i pratiljama.

(Telegraf.rs / foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA