Balkanski Nostardamus: Severina i Milan neće ostati u braku! (VIDEO)

Parapsiholog Mevludin Duvančić prorekao je pevačicinu budućnost i tvrdi da Milan i Severina nemaju apsolutno nikakvu zajedničku perspektivu

  • 0

U brak Severine Vučković i Milana Popovića počeli su, pored medija, da se mešaju i proroci i vidovnjaci. Parapsiholog Mevludin Duvančić ili, kako su ga mediji prozvali, balkanski Nostradamus poznat je po pronalaženju nestalih osoba. Takođe, bavi se predviđanjem života poznatih, tako da je i Severini prorekao budućnost, koja, ako je sudeći po njegovim vizijama - neće još dugo biti "bračna".

Popularna pevačica nakratko je nestala iz medija da bi se početkom nedelje pojavile informacije da je napustila svog nevenčanog supruga Milana Popovića. Mevludin, koji je predvideo da će pevačica roditi zdravog dečaka, sad kaže da par neće ostati u braku.

- Severina i Milan neće ostati u braku i meni je to malo čudno, pošto je taj gospodin okružen astrolozima, jer on ništa u životu bez njih ne radi. Oni nisu mogli da vide da oni nemaju apsolutno nikakve zajedničke perspektive. On je delimično pozitivan čovek i u njemu je drugo ja - druga osoba. Jako je posesivan, mislim da će doći do problema već ove godine -  istakao je Mevludin i dodao "proročki":

- Bez obzira na to što će on insistirati na drugom detetu kako bi zadržao Severinu, na neki način ona je jako temperamentna, voli pesme i veliki je umetnik i tražena je u Hrvatskoj i vidim da će tu doći do konflikta i teške situacije - zaključio je takozvani balkanski Nostradamus.

Očekuje se i reakcija Vidovite Zorke.

(Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA