POMPEZNO: Otvoren klub "Palazzo Pitti" (FOTO)

Sinoć je otvoren novi restoran i klub u gradu, a cele večeri u ukusnoj hrani i piću uživali su Rada Manojlvić, Marinko Rokvić, Đani, Ogi Radivojević, Milan Mitrović, Ana Sević...

  • 0

U raskošnom ambijentu, uz vatromet, muziku uživo i ukusnu hranu, otvoren je sinoć restoran i klub "Palazzo Pitti" na Vidikovcu. Na otvaranju restorana pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, uključujući i sve aktuelne "Zvezde Granda".

Muzičar Ogi Radivojević uživao je u društvu supruge u ukusnim specijalitetima, a kada je došlo vreme za pirotehniku, svi su izašli na terasu kluba kako bi posmatrali panoramu grada uz vatromet.

Nešto kasnije pojavila se i Radmila Manojlović, ali sa njom nije došao njen dugogodišnji dečko Milan Stanković. Rada je vidno raspoložena ušla u restoran i nasmejana redom pozdravljala sve kolege i poznanike. Nikolina Kovač i Saša Kapor nisu se odvajali čitave večeri, a pred sam kraj su, držeći se za ruke, napustili klub.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA