POGODI KO SAM: Nekada pionirka, danas velika pop zvezda (FOTO)

U pitanju je hrvatska pevačica, koja će krajem oktobra održati koncert u beogradskoj "Kombank Areni"

  • 0

Prepoznajete li ovu mladu damu sa slike? Ona je pevačica po zanimanju. Tokom svoje karijere, koja traje već punih 17 godina, izbacila je sedam studijskih albuma. Sarađivala je brojnim muzičkim zvezdama iz regiona. Nedavno je predstavljala Hrvatsku na pesmi "Evrovizije" sa kompozicijom "Nebo".

U junu ove godine, pevala je u beogradskom klubu "La Folie", a za 26. oktobar planira solistički koncert u našoj prestonici, tačnije u "Kombank Areni".

Verovatno ste već pogodili, u pitanju je Nina Badrić. Hrvatska pevačica je ovu fotografiju iz pionirskih dana "okačila" na društvenoj mreži Tviter. Neki od fanova nisu mogli da prepoznaju Ninu, pitavši je ko je osoba na slici, na šta je Badrićeva odgovorila "tvitom":

- Pa po zubima vidiš da sam ja.

Nina Badrić nedavno je objasnila zašto sa javnošću deli detalje iz svog privatnog života.

- Ovde sam da bih ljudima koji me vole bila bliska. Da bih javila što novo radim i podelila pozitivne misli. Nisam na Tviteru zbog medija. Na Tviteru sam dve godine. Tu sam zbog svoje publike, nije mi bitan broj pratitelja. Ne vređam niti gazim ikoga. Dva čoveka sam blokirala jer su me vređali na ličnoj osnovi – napisala je tada Nina, koja je, takođe, bila na snimanju nove emisije "VIP Room", koja će se emitovati na televiziji "Pink".

(Telegraf.rs/24sata.hr/foto: Marko Grubišić/ninabadri.com/Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA