Počinje nova sezona "Prvog glasa Srbije" (FOTO)

Pogledajte kako je bilo na snimanju prve epizode nove sezone šou programa "Prvi glas Srbije" na televiziji "Prva"

  • 0

Nova sezona muzičkog šou programa "Prvi glas Srbije" počinje u subotu 8. septembra na "Prvoj" televiziji. Gledaoci će već u premijernoj epizodi upoznati deo kandidata koji su se prijavili se za ovo takmičenje, a onda skupili hrabrost i izašli pred tročlani žiri da pokažu šta umeju.

Od njihove ocene zavisio je prolaz ili propadanje! Novo lice u žiriju je pop pevačica Aleksandra Radović, koja se odlično snašla u ovom važnom zadatku i vrlo brzo se uklopila u tim sa već iskusnim vukovima u ovom poslu, Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem Maretom.

Na zahtevnim i iscrpljujućim snimanjima međusobna podrška svakako je najvažniji faktor, ali važna je i dobra šminka pa je Aleksandrin šminker uvek bio u blizini da nešto popravi ako treba, dok je Vlado svojim šalama i dobrim raspoloženjem davao krila celom timu.

Ipak, najveseliji član "Prvog glasa Srbije" je Marija Kilibarda. Atraktivna voditeljka svoj stajling uvek brižljivo usklađuje sa emisijom, a za jednu od epizoda odabrala je "ženstvenu" maskirnu uniformu - valjda da bude stroga, koliko to ona uopšte može biti! Mare joj je predlagao da ipak skine kačket, ali Mara je ostala pri svom izboru. I na sve je mislila, pa čak i na žvake, koje uvek ima kod sebe, pa je jednu dala i Aleksandri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA