PRVI KUVAR SRBIJE: Pobeda Jeličinog tima! (FOTO)

U okršaju dvaju timova, koji su predvodili novinar Nemanja Pajić i glumica Jelica Sretenović, ubedljivu pobedu je odnela "zelena" ekipa sa Pajićem na čelu

  • 0

Jučerašnji pobednik u "Prvom kuvaru Srbije" Nemanja Pajić kao nagradu dobio je priliku da bira od kojeg će mesa njegova ekipa danas praviti jelo, kao i pravo da bira kapitena protivničkog tima, s obziorom na to da je jučerašnji dan obračun dvaju timova. Nemanja je odlučio da njegov tim pravi jelo od svinjskih krmenadli i da kapiten protivničke ekipe bude Jelica, čiji će tim praviti jelo od kotleta, tj. telećih krmenadli.

Nemanja je takođe odlučio da on bude kapiten svoje ekipe i naizmenično sa Jelicom bira članove svoga tima: Bojanu Stojković, Marka Kona, Anu, Big Laleta, Anu Nikolić, Aleksandru Janković, Jellenu, Aleksandru Bursać i Misela. Ostali takmičari su članovi Jeličine ekipe. Žiri im saopštava da danas neće morati samo njih da zadovolje svojim jelima, nego i četvoro gladnih ljudi koji će jesti ono što oni spreme i čije mišljenje, takođe, utiče na to čiji će tim danas pobediti, pa, stoga, ekipe prave jelo za četiri osobe.

Nemanjina ekipa pravila je jelo sa više mesa i pire krompirom, dok je Jeličin tim uz meso servirao zapečene krompire i grilovano povrće. Posle odlaska u prodavnicu i nabavke namirnica, dat je znak za početak i ekipe su prionule na posao. Svaki član je imao svoj zadatak, pa je tako Marija ljuštila krompir, Bojana je bila sos majstor, Ana Nikolić je spremala povrće za grilovanje. Petar se ponovo žalio na Big Laleta kako je upropastio meso time što ga je bockao nožem i rekao kako će snicle sigurno biti suve, što se kasnije i ispostavilo kao tačno.

Posle vremena predviđenog za kuvanje, u studio su ušla četiri momka koji su probali jela "zelenog" i "narandžastog" tima. Ana Nikolić, ispred Nemanjinog, i Marija, ispred Jeličinog tima, sele su sa momcima za sto, ne bi li ih šarmirale i "nagovorile" da budu naklonjeni njihovim timovima.

Sva četiri momka su se složila da je svinjetina presušena, prepečena, da je pire krompir neslan, hladan, a da su kotleti sočniji, da je grilovano povrće ukusno i da oni glasaju za jelo "zelene" ekipe. Žiriju je ostalo samo da se složi sa momcima i da proglasi "zeleni" tim za pobednički, za koji će u sutrašnjoj emisiji dobiti zasluženu nagradu. Žiri je takođe napomenuo da je danas pobedio timski rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA