• 0

TV AVALA: Popovića čeka dug od sedam miliona evra!

Čelnik "Granda" pronašao je stranog investitora koji bi sufinansirao kupovinu TV Avale, koja bi mogla da promeni ime u Narodna televizija

  • 0

Vlasnik i direktor "Grand produkcije" Saša Popović trebalo bi ovih dana i zvanično da preuzme televiziju Avala. Kako saznaje Telegraf, najveći problem u realizaciji TV transfera godine je dug Avale od sedam miliona evra, koji bi Popović morao da preuzme, ali i taj problem je pred rešenjem, pošto je čelni čovek "Granda" pronašao inostranog partnera i sufinansijera ovog projekta.
- Ako pregovori između Popovića i rukovodećih ljudi ove posrnule televizije urode plodom, bila bio to sjajna stvar za ovu televiziju, pogotovo što "Grandove" emisije imaju visok rejting - kaže izvor Telegrafa, blizak Popoviću, i dodaje:

- Najveći problem jeste dug TV Avale od sedam miliona evra. Ohrabrujuća stvar je da smo blizu dogovora sa inostranim finansijerom koji bi ušao u celu priču. On bi bio zadužen za licence, kao i filmski i serijski program. Što se nas tiče, mi bismo na TV Avalu premestili postojeće emisije, sve osim onih koje bi ostale na Pinku. Osim toga, pripremamo i nove formate koji će obogatiti programsku šemu, a predviđena su i dva nova moderna studija. Takođe, informativni program bio bi preuziman sa Pinka - ističe izvor Telegrafa koji je insistirao na anonimnosti.
Saša Popović je za naš portal indirektno potvrdio da su u toku pregovori oko kupovine televizije Avala. Ukoliko prvi čovek "Grand produkcije" postane suvlasnik ove televizije s nacionalnom frenkvencijom, on bi trebalo da otkupi 45 procenata vlasničkog udela, koji trenutno drži srpski biznismen Danko Đunić.
TV Avala bi mogla da promeni i ime, i to u Narodna televizija.
(Telegraf.rs)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima