LJUBAKALI SE: Nikolina Kovač i Saša Kapor potvrdili vezu! (FOTO)

Mlade "Zvezde Granda" držeći se za ruke došle na otvaranje restorana "Palazzo Pitti". Veče proveli u razmenjivanju nežnosti

  • 0

"Zvezde Granda" Nikolina Kovač i Saša Kapor, nakon niza spekulacija, konačno su javnosti potvrdili vezu. Na otvaranju restorana "Palazzo Pitti" oni su uživali u društvu ostalih VIP ličnosti, ali se cele večeri nisu odvajali. Par je sedeo veoma blizu jedno drugog, a nije manjkalo ni zagrljaja, poljubaca i razmenjivanja nežnosti. A kada je došlo vreme za polazak kući, Nikolina i Kapor su, držeći se za ruke, napustili restoran.

- Oni više ne kriju ljubav! On se ne odvaja ni minut od nje i na svim dešavanjima na kojima se pojavljuju dolaze i odlaze zajedno - kaže njihov zajednički prijatelj.

Iako su u više navrata demantovali vest da su u vezi, pevači izgleda više nemaju nameru da se skrivaju. Kada smo pozvali Nikolinu za potvrdu, odgovorila nam je šaljivo:

- Pa, novinari su i ranije donosili te zaključke, neka ostane na tome. Ja sada neću ni demantovati ni potvrditi. Saša i ja se za ruke držimo iz poštovanja - nasmejano nam je odgovorila pevačica.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA