Danijel Krejg snima još dva filma o Bondu?

Prema pisanju ostrvske štampe, producenti su već pripremili ugovore za Krejga za 24. i 25. film o Bondu, koji bi trebalo da se pojavljuje na svake dve godine. Ukoliko Krejg pristane, novi film o Bondu trebalo bi da se u bioskopima pojavi 2014.

  • 0

Film "Skyfall" možda neće biti i poslednji film o Džejmsu Bondu, u kome će agenta 007 glumiti Danijel Krejg, ako je verovati pisanju britanske štampe.

Britanski glumac će se, naime, pojaviti u još najmanje dva filma o najčuvenijem tajnom agentu. Do sada, Krejg je Bonda igrao u filmovima "Kazino Rojal" i "Zrno utehe", a treći film - "Skyfall" u bioskopima se očekuje 9. novembra.

Kako prenose ostrvski mediji, producenti su već pripremili ugovore za Krejga za 24. i 25. film o Bondu, koji bi trebalo da se pojavljuju na svake dve godine. Ukoliko Krejg pristane, novi film o Bondu trebalo bi da se u bioskopima pojavi 2014.

Jedan od producenata, Majkl Dž. Vilson, ranije je nagovestio da bi voleo da Danijel bude najdugovečniji Bond. Sa pet filmova, Krejg bi bio treći "najdugovečniji" Bond posle Šona Konerija i Timotija Daltona.

Pogledajte trejler za film "Skyfall".

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA