KRALJEVSKO POJAČANJE: Kejt Midlton trudna

Zvanična potvrda o trudnoći mogla bi da sačeka još dva meseca, ali se buduća mama nada tome da će roditi devojčicu koja bi dobila ime Dajana, u čast Vilijamove nastradale majke

  • 0

Kejt Midlton i britanski princ Vilijam čekaju dete, piše američki veb-sajt Holivudlajf, koji prati život poznatih ličnosti.

Njeni prijatelji, čiji identitet nije saopšten, rekli su da je kraljevski par presrećan zbog prinove koju očeka. List navodi da bi zvanična potvrda o trudnoći mogla da sačeka još dva meseca.

To će biti zvanično saopšteno iz pres-kancelarije dvora, ali tek pošto kraljevski ginekolog proceni da može da se kaže, saopštavaju izvori sajta. Prema navodima holivudskog džet-set glasila, Kejt se nada da će roditi ćerku, koja bi dobila ime Dajana, u čast Vilijamove nastradale majke.

Holivudlajf piše da je takva odluka šokirala britansku kraljicu Elizabetu Drugu zbog loših odnosa koje je imala sa pokojnom Ledi Dajanom.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA