Prvi kuvar Srbije: Ana Nikolić izbačena (VIDEO)

Atraktivna pevačica iz Paraćina izgubila je u duelu sa Big Laletom, a njihova jela bila su sinoć najlošija

  • 0

Petak je dan kada jedan od takmičara napušta rijaliti "Prvi kuvar Srbije". Kao nagradu za pobedu u četvrtak, zeleni tim Jelice Sretenović dobio je poštedu od kuvanja, kao i beneficiju da niko iz njene ekipe neće biti izbačen. Tako je ostao samo Nemanjin tim, a neko iz njegovog tabora napustiće takmičenje.

Jučerašnji zadatak bio je da VIP kulinari spreme vegetarijansko jelo za jednu osobu. Kao što je uobičajeno, takmičari su dobili pet minuta da uzmu namirnice u prodavnici, i kuvanje je počelo. Mišel je pravio salatu sa deresingom, Jellena punjene pečurke, a Bojana pastu. "Zvezda Granda" Aleksandra Bursać je u svoju pastu stavila kiselu pavlaku, što se nije dopalu Petru.

Big Lale je bario više vrsta povrća, koje nije ni začinio, niti je stavio ulje. Petar je prilikom degustacije mađioničarevog specijaliteta ispljunuo zalogaj koji je probao. Što se Ane Nikolić tiče, ona je pravila modifikovanu pastu arabijatu, a članovi žirija njeno jelo kasnije nisu hteli ni da probaju.

Nekadašnji srpski predstavnik na pesmi Evrovizije Marko Kon napravio je čorbu sa tikvicama. Žiri je  za degustaciju morao da koristi viljušku i nož, pribor kojim se čorba nikako ne jede.

Posle predviđenih 30 minuta za kuvanje, stručni žiri prvo je pozvao Mišela i Bojanu da oceni njihova jela. Petar, Dejan i Nenad složili su se da su specijaliteti ukusni, uz zamerku da su malo neslani, tako da su njih dvoje oslobođeni od izbacivanja. Jelleni i Marku pružena je još jedna šansa. S druge strane, specijaliteti Ane Nikolić i Big Laleta ocenjeni su kao najlošiji, pa je neko od njih morao da bude izbačen.

Žiri im je dao još jednu šansu, a to je da oboje probaju nepozato jelo i da naižmenično pogađaju od kojih namirnica se ono sastoji. Posle nekoliko tačnih odgovora, Nikolićeva je smatrala da jelo sadrži srće, što je žiri odmah ocenio kao grešku, jer se u gulaš nikada ne stavlja sirće. Samim tim, Ana je postala prva takmičarka koja je izbačena iz "Prvog kuvara Srbije".

(Telegraf.rs / Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA