Aco i Ivica: Nismo se potukli, volimo se kao braća

Pevač i bivši fudbaler demantovali su da su ušli u fizički obračun, kako su preneli brojni mediji

  • 0

Popularni pevač Aco Pejović demantovao je da se potukao sa bivšim fudbalskim reprezentativcem Ivicom Dragutinovićem, kako su preneli pojedini mediji. Folk zvezda za "Kurir" je istakao da između njih dvojice nikada nije došlo ni do najobičnijih čarki.

Aco je rekao da ga za bivšeg asa fudbalskog kluba Sevilja veže dugogodišnje prijateljstvo, koje traje još od mladalačkih dana u Prijepolju.

- Ivica je moj brat, prijatelj kog volim kao svog najrođenijeg. To što je plasirana priča da smo se potukli isto je kao da je napisano da sam se pobio s rođenim bratom. Tvrdim da tako nešto između nas nikada ne može da se desi. Zar na prijatelja da dižem ruku? Poznato je da smo iz istog grada, znamo se odmalena i suludo je plasirati takve izmišljotine – istakao je iznervirani Pejović.

Isto mišljenje deli i Ivica Dragutinović. Nekadašnji fudbaler smatra da je njihova "tuča" plod nečije mašte.

- Ne mogu da verujem koliko neki ljudi mogu daleko da odu. S Acom se odlično slažem, nikad se nismo posvađali, a kamoli potukli. Bili smo u "Talasu", ne poričem da smo pili, ali tvrdim da nije došlo ni do prepirke, a tuču ne želim ni da komentarišem. Aca volim kao brata! – rekao je Dragutinović.

(Izvor i foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA