Sahraniše ga živog: "Umro" Morgan Frimen

Na internetu se pojavila lažna informacija da je čuveni glumac izgubio život. Frimenov predstavnik za medije demantovao je ovu informaciju, tako da se glumac pridružio listi svojih kolega koji su "preminuli" na isti način

  • 0

Morgan Frimen pridružio se listi poznatih ličnosti koji su preminuli zahvaljujući lažnoj informaciji preko interneta. Juče je, navodno, procurila "vest" da je zvezda filmova "Sedam" i "Betmen" izgubio život, a na društvenoj mreži Fejbuk pojavila se grupa "R.I.P. Morgran Freeman", u koju je ušlo blizu 70.000 ljudi.

Ispostavilo se da je informacija o glumčevoj smrti lažna, pošto se ubrzo oglasio njegov predstavnik za medije.

- Morgan je živ i zdrav, i tako se pridružio listi glumaca koji su žrtve ove prevare - izjavio je Frimenov predstavnik za "E!Online".

Da podsetimo, lider u izmišljanju ovakvih vrsta vesti je Rič Huver, koji je sahranio veliki broj poznatih ličnosti.

I to nije sve od Morgana Frimena. Naime, na Jutjubu se pojavio video u kojem ovaj glumac pripovedao erotski roman "Pedeset nijansi sive", što je izazvalo veliku pažnju. U pitanju je bila prevara, a snimak je uklonjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA