Vlada Vuksanović dobio novac od "Survajvera"

Maneken i pobednik rijalitija TV Prve novac će iskoristiti za master studije, nov auto, pokretanje sopstvenog biznisa, i eventualno manji stan

  • 3

Popularni maneken Vladimir Vuksanović dobio je novčanu nagradu od 50.000 evra, koju je osvojio pobedivši u rijaliti šou-programu "Survajver". Deo ove svote dečko Nataše Bekvalac već je potrošio na kupovinu novog automobila, koji je naručio iz inostranstva, prenosi "Blic".

Nakon što mu je legla uplata, Vuksanović se uputio u Grčku, gde ga na fakultetu očekuju ispiti i obimno učenje.

- U Grčkoj sam. Imam ispite. Ne znam gde sam, učim po ceo dan. U ponedeljak su mi isplatili pobedu u "Survajveru" - rekao je mladi maneken za "Blic".

Vlada je istakao da će ostatak novca potrošiti na master studije i pokretanje sopstvenog biznisa.

-  Već sam ove nedelje potrošio manji deo novca, koji sam uplatio za završetak master studija, dok ću ostatak najverovatnije iskoristiti kao ulog za pokretanje sopstvenog biznisa. Svakako da mi je taj novac dragocen i da ga neću potrošiti neplanski - zaključio je Vuksanović, koji je dodao da nije isključeno da kupi manji stan u Beogradu.

(Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • orangge

    9. septembar 2012 | 08:48

    Ja pomislio 200000 e u pitanju, s obzirom sta je sve naveo

  • hromi daba

    9. septembar 2012 | 04:40

    Bas kad treba, Natasa Bekvalac mora snimiti nekoliko spotova za novi CD, a snimanje treba iskesirati, lova je stigla u pravi trenutak. Nemoj se plasiti Vlado, cim pare poveris lepoj Nati one su na sigurnom !

  • Nikola

    9. septembar 2012 | 03:42

    Za te pare stan ne moze biti bas u Beogradu i mora biti bas mali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA