LEPOTICE: Završni kasting za Mis Srbije (FOTO)

Na marini jahting kluba "Goga" izabrana je 41 devojka i one će se danas boriti za ulazak u finale, a 24 kandidatkinje ući će u izbor za Mis Srbije

  • 0

Kompanija "Mis Ju" održala je na marini jahting kluba "Goga" kasting, gde je u uži izbor za Mis Srbije izabrana 41 devojka od 160. Danas će ova kompanija, predvođena vlasnicom Vesnom da Vinčom, u istom prostoru izabrati koje 24 kandidatkinje ulaze u finale i koje će učestvovati na izboru najlepše devojke u zemlji.

Ostale devojke su druga postava kompanije i sa njima će kompanija raditi pod istim uslovima kao i sa finalistkinjama u narednih godinu dana. Kao što je poznato, kompanija "Mis Ju" održala je sa našim portalom takmičenje za Mis interneta, gde je titulu najlepše devojke društvenih mreža osvojila Aleksandra Doknić iz Požarevca. Da podsetimo, prošlogodišnja pobednica je Bojana Lečić, koja je nedavno predstavljala Srbiju na takmičenju za Mis sveta u Kini.

Ovde možete pogledati intervju sa našom aktuelnom misicom, a ispod galeriju fotografija sa kastinga, koji će se završiti danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA