REŠENJE PORESKE UPRAVE: Tompson mora da plati 150.000 evra

Nakon više meseci provere, Poreska uprava Hrvatske donela je rešenje po kojem pevač Marko Perković Tompson mora da plati porez na neprijavljeni dohodak

  • 2

Poreska uprava Hrvatske je nakon višemesečne provere donela rešenje prema kojem pevač Marko Perković Tompson mora da isplati porez na neprijavljeni dohodak od 150. 000 evra, piše "Novi list".

Tompson je imao pravo da se žali na tu odluku, a nakon toga je moguće pokrenuti i upravni spor. Poreznici su utvrdili da kod Tompsona postoji nesrazmer između prijavljenih podataka i stvarne imovine.

Pevač je navodno pokušavao da objasni poreklo imovine pozajmicama prijatelja iz Ekvadora, ali Poreska uprava mu očigledno nije poverovala.

(Izvor: Novi list / Foto: Dalje.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Hrvat

    9. septembar 2012 | 16:10

    Ako toliko ljubis zemlju svoju, zasto neplacas posteno porez kao svi ostali ???

  • hromi daba

    11. septembar 2012 | 08:05

    Sakupit ce njegovi "Ujaci" on je perjanica HDZa, slika i prilika vladajuceg rezima. Ovakvih kao sto je Tomson se ne treba bojati, za njega se zna sta misli i zeli srbima. Opasni su oni koji se infiltriraju, a rovare ti iza ledja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA