Milan Popović: Severina i ja se ne razvodimo (AUDIO)

Verenik Severine Vučković osuo pablju po srpskim medijima, koji, prema njegovim rečima, pišu neistine o njemu i njegovoj lepšoj polovini

  • 0

Jedna od glavnih tema srpskih medija je nedavni navodni prekid veze Severine Vučković i Milana Popovića, o čemu se danima pisalo i prepričavalo. U telefonskom intervjuu za hrvatsku emisiju "Red Carpet", verenik hrvatske pevačice demantovao je ova pisanja, koja je nazvao izmišljotinama.

- Možda im se ne sviđa na koji način reagujem na izmišljotine koje oni redovno pišu i na te njihove pokušaje da stupe u kontakt sa mnom – rekao je Popović za "Red Carpet".

“Srpski kralj bakra” je otkrio da je tužio dnevni list “Kurir”, ali je takođe priznao da mu se ne da da gubi vreme po sudovima zbog odštete od 3.000 evra.

- "Puls", "Kurir", "Alo". Te novine su dno dna. To su provokatori koji izmišljaju informaciju da bi sebi digli čitanost - nastavlja Popović.

Na pitanje kako se oseća pod lupom javnosti, srpski biznismen istakao je da nije on taj za koga se interesuju mediji.

- Pod lupom je moja Severina. Ja sam tu onako, na mene niko ne obraća pažnju – istakao je Milan, uz konstataciju da mu takvi natpisi uopšte ne smetaju.

- To su nebitni novinari nebitnih novina. Njihovo mišljenje me ne zanima. Ja vam na to ne obraćam pažnju. Mene takvi natpisi uopšte ne uzbuđuju. To su sve provokatori koji izmišljaju priče da bi sebi povećali prodaju. Nemam ništa lično protiv tih ljudi koji rade za svoju bednu platu, već protiv te institucije, ako se ona može nazvati institucijom – rekao je Popović.

Poslušajte razgovor između Milana Popovića i novinarke "Red Carpeta".

(Telegraf.rs/Red Carpet/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA