PROVOKATIVNO: Stanija razapeta na krstu (VIDEO)

- U ovu fotku su utkani napadi Danila Ikodinovića, Isidore Bjelice, Bojane Stojković, Bokija 13, Ivane Stanković… Oni me bukvalno razapinju - kaže starleta

  • 1

Starleta Stanija Dobrojević rešila se da pozdravi sve svoje javne kritičare novom provokativnom 3d fotografijom. Naime, atraktivna starleta je uradila fotku na kojoj je razapeta kao Isus na krstu. Za dnevni list "Kurir" ona je objasnila značenje ove slike:

- Fotografija je u 3d formi, nije pretenciozna niti je napravljena da nekoga vređa. Uradili smo je s namerom da bude drugačija od svih mojih fotki, sa mnogo detalja i po kriterijumima kakvi su na Zapadu. Cilj je da se njom prikaže kako me ljudi s javne scene doživljavaju i komentarišu. U nju su utkani napadi Danila Ikodinovića, Isidore Bjelice, Bojane Stojković, Bokija 13, Ivane Stanković… Oni me bukvalno razapinju!

Stanija je objasnila i koga predstavljaju figure "Hello Kitty" oko nje na fotografiji:

- "Hello Kitty" je moj omiljeni lik, koji u ovom slučaju predstavlja moje fanove koji su uvek uz mene! - rekla je Stanija.

Pogledajte video

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    10. septembar 2012 | 15:41

    Nekulturno i dozla Boga nekorektno prema svim hriscanima. Zar ne postoje neki drugi simboli koji bi isticali Stanijinu seksualnost ? To je uradila JK, a sada i Stanija, nije li bolje da su okacili svoje g..... na ogromni "vibrator" bar bi tada dosla do izrazaja njihova seksualnost. Koja je od njih bila mucenica ? Zive ko bubreg u loju, neznaju vise od besa sta ce, pa hajde da me okacite o krst ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA