"Pajtonovac" odao priznanje Nikoli Tesli (FOTO) (VIDEO)

Teri Gilijam, jedan od kreatora čuvenog komičnog šoua "Leteći Cirkus Montija Pajtona", ukazao je na Fejsbuk nalogu značaj rada našeg najvećeg naučnika

  • 0

Teri Gilijam, jedan od kreatora legendarnog britanskog komičnog šoua "Leteći cirkus Montija Pajtona" , odao je priznanje našem najvećem naučniku Nikoli Tesli. Čuveni američki animator postavio je na svojoj Fejsbuk stranici fotografiju Teslinog spomenika u kojem drži kalemove, uz tekst koji ukazaju na značaj njegovog rada.

- Ovo je Nikola Tesla, jedan od najvećih naučnika kojeg je ovaj svet ikada imao...a verovatno niste čuli za njega. Bez njega ne bismo imali naizmeničnu struju ili radio. Ne bih mogao da komuniciram sa vama da niije bilo njega - napisao je između ostalog Gilijam, nastavivši u "pajtonovskom" stilu:

- Dok nisam video ovu fotografiju ( Teslinog spomenika ) ne bih znao da je takođe otkrio "clip-clop" kokosove orahe, koji smo koristili u MP-u i "Svetom Gralu" - stoji u komentaru slavnog animatora.

Pogledajte scenu iz skeča "Leteći cirkus Montija Pajtona" sa kokosovim orasima.

(Telegraf.rs/foto: Teri Gilijam Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA