ĐORĐE BALAŠEVIĆ: Nisam Srbin, nego Jugosloven

Na konferenciji za medije održanoj u Crnoj Gori, pevač je objasnio da on nije srpski kantautor, kako je pročitao u novinama, već jugoslovenski

  • 9

Đorđe Balašević ovih dana boravi u Crnoj Gori, gde će 15. septembra održati koncert u Podgorici, a dan kasnije će predstaviti  svoj film „Rani mraz“. Na konferenciji za medije, na kojoj su još pristvovali pevačeva supruga Olivera i sin Aleksa, Đorđe Balašević je objasnio da on nije srpski kantautor, kako je pročitao u novinama („to je  Bora Đorđević“), već jugoslovenski, prenose crnogorske "Vijesti".

Takođe, poznati kantautor je istakao da Crna Gora nema problem sa separatistima nego "separeatistima", pošto mu je ponuđeno da na ovim prostorima nastupi pred uskim krugom odabranih ljudi, i to zatvorenom prostoru, što je ovaj Novosađanin odbio.

- U mnogim zemljama me poznaju i znaju šta radim, ali u Crnoj Gori me vole. Zato mi je žao što se nisam kandidovao na ovim predstojećim izborima, pa da ubijemo dvije muve jednim udarcem. Ovo mi je prvi put da ovde dolazim kao strani muzičar – rekao je između ostalog Balašević.

Da podsetimo, ovaj čuveni kantautor predstavio je nedavno nekoliko svojih novih pesama, kao što su "Berba 59" i "Svadbarskim sokakom".

(izvor: Vijesti.me/foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smeki

    11. septembar 2012 | 15:10

    Sto lepo ne kazes da si Srbomrzac... Nego tu nesto uvijas cas si jugosloven, cas govoris iskvarenim hrvatskim... itd. I ao zaista tako mislis ne budi licimer nego se odrekni naseg drzavljanstva...

  • Smoren

    11. septembar 2012 | 21:45

    On beše reko da je srpski jezik samo loš hrvatski???

  • laik

    11. septembar 2012 | 16:17

    Ti si ono sto je u tom trnutku najisplativije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA