WARRIORS DANCE FESTIVAL: Zdrava hrana za „The Prodigy“

Poznata je rajder lista čuvenog britanskog benda, koji će nastupiti 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi

  • 0

Zvezde predstojeg „Warriors Dance Festvala“, koji će se održati 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi, britanski bend „The Prodigy“ kao i sve njihove poznate kolege imaju svoj spisak prohteva, koji su dostavili lokalnim organizatorima. Međutim, zanimljivo je da većinu spiska čine zdrava hrana, voće i povrće.

"The Prodigy" su za doručak tražili raznovrsnu selekciju svežih hlebova, musli, korn-flejks, grilovani paradajz, jogurt i mleko sa 0% masnoće, sojino mleko, marmeladu, kikiriki puter, jabuke, pomorandže, grejp, banane i mango. Meni koji je dostavljen za ručak i večeru, takođe nije mnogo zahtevan i sastoji se od supe, tuna salate, čeri paradajza, bogate selekcije sireva i bezalkoholnih napitaka.

U bekstejdžu  članove benda će čekati vegetarijanski i sendviči sa piletinom, činije sa medom i marmeladom, te miks koštunjavog voća. Jedino alkoholno piće koje će biti posluženo nakon nastupa je šampanjac "Veuve Cliquot".

U prostorijama u kojima će boraviti "The Prodigy", zabranjeno je koristiti veštačke osveživače vazduha. Prostorije moraju biti provetrene i opskrbljene sa tri velike i 18 malih flaša Evian vode, 36 malih i 12 velikih peškira. Tu je i veliko ogledalo, garderober, kao i boca kiseonika i maska za kiseonik.

Ostale izvođače i satnicu “Warriors Dance Festvala“ možete pogledati ovde.

Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica Gigstixa i Eventima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA