KRALJICA SPLAVOVA IZBEGLA ROBIJU: Danijela Vranić osuđena uslovno, ne sme da bije policajce godinu dana!

Danijela Vranić odlukom Prvog osnovnog suda osuđena na šest meseci zatvora uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce

  • 4

Nasmejana posle presude! "Sada ću da se posvetim snimanju novog albuma, jer mi robija više neće biti nad glavom!",

bile su prve reči poznate pevačice Danijele Vranić (37) kada je izašla iz sudnice Prvog osnovnog suda, posle sporazumnog priznanja krivice i kazne od šest meseci, uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce.

 

Vranićka je pred Prvim osnovnim sudom priznala da je 18. septembra prošle godine kod hotela "Balkan“ pijana napala i vređala policajce koji su pokušali da je zaustave posle prave filmske potere po gradu, kada je u krvi imala 1,84 promila alkohola.

 

- Po zanimanju sam estradna umetnica i mesečno zarađujem 20.000 dinara. Niko me nije prinudio da potpišem sporazumno priznanje krivice, niti mi je van nagodbe nešto obećano. Svesna sam da bi umesto sporazuma teklo suđenje i da sam mogla da budem osuđena - rekla je pevačica sudiji.

 

 

Krivicu je priznala i njena sestra Jasmina K. (41) i izrečena joj je ista kazna od šest meseci, uslovno na godinu dana.

 

Sestre su u pratnji advokata Borivoja Bate Pajovića posle suđenja otišle na piće u kafić pored Palate pravde.

 

Pevačica, obučena u crnu bluzu i crnu suknju, privukla je veliku pažnju građana koji su se zatekli ispred Palate pravde, iako je pokušala da se sakrije iza tamnih naočara za sunce.

 

- Odahnula sam, jer sam zbog stresa imala problema sa štitnom žlezdom. Sada ću se posvetiti sebi i početi da pripremam novi album. Zahvaljujem se medijima na podršci, značilo mi je što su bili uz mene. Sad advokata vodim na kafu!  - rekla je Danijela Vranić.

 

Advokat Pajović je rekao da  pevačica nikada nije osuđivana i da je počinila takozvano situaciono krivično delo.

 

- Možda bi bila oslobođena tokom suđenja, međutim, sporazum skraćuje postupak. Danijela je počinila slučajno krivično delo. Kada je gomila policajaca nasrnula na nju, ona se iz straha branila - rekao je Pajović.

Po pevačicu je posle kratkog boravka u kafiću došao vozač sa crnim "mercedesom", a ona je pre odlaska zadovoljno mahnula radoznalim posmatračima.

 

(A. T. / foto: M. Todorović )

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • www.UpoznajNas.com

    11. septembar 2012 | 15:37

    Sve u svemu godinu dana nece moci da bije policajce. Steta. Hahaha

  • pih

    11. septembar 2012 | 14:36

    Cega se pametan stidi, time se lud ponosi!

  • hromi daba

    12. septembar 2012 | 06:12

    Primer za mladju generaciju vozaca, kako treba postupati prema saobracajnoj policiji, a Natasa Bekvalac je dala primer kako treba voziti kada se zuri. "Kraljica" splavova nece smeti da bije policiju godinu dana, a kad ona prodje, Jovo nanovo. Ovo ce biti primer za auto skole. Koji su parametri na osnovu kojih tuzilastvo nekoga oslobadja krivice ? Biljana Srbljanovic se rugala pravnom sistemu, a ono joj je izislo u susret za 2.000 evra. Kupila zena svoje postenje i kao da se "Kokainska" afera nije niti dogodila. Sta jos smeju uraditi navodni VIP gradjani, a da im ovaj sistem gleda kroz prste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA