PLEJBOJ IM JE REKAO "NE": Osam dama koje je Hju Hefner odbio da slika gole! (FOTO)

Britni Spirs, Kejt Goslin, Odrin Pejtridž, Keli Osborn i još neke poznate dame imale su želju da se fotografišu nage za prestižan muški magazin, ali su odbijene

  • 0

Nije svaka golotinja dovoljno dobra za najpoznatiji muški časopis na svetu. Iako se na prvi pogled čini da je za slikanje u "Plejboju" dovoljno imati osnovne ženske atribute, plavu kosu i poznato ime, Hju Hefner je mnoge dame iz sveta šoubiznisa odbio i to često na veoma okrutan način. Pogledajte ko su dame koje nisu bilo dovoljno dobre za najčuveniju duplericu na svetu.

Kejt Goslin

Jedno od najgorih odbijanja u životu Kejt je doživela od Hjua Hefnera. Kada ga je pitala da li može da ukrasi naslovnicu “Plejboja” Hef joj je rekao: -Ne, ne!

Tu se nije zaustavio već je dodao da njemu ionako nije jasno zašto je ona učestvovala u rijalitiju “Ples sa zvezdama”.

- Ne mislim da je ona poznata - dodao je Hefner.

Odrin Pejtridž

Glumica i televizijsko lice Odrin Pejtridž je bila očajna kada su joj “slučajno” fotografije na kojima je u toplesu procurele na Internet. Ispostavilo se da je u 19. godini angažovala fotografa da je slika razgolićenu, ne bi li fotke poslala Plejboju, ali oni nisu hteli da ih objave.

Keli Osborn

Keli je 2006. godine pokazala interesovanje da se skine za Plejboj, ali je rekla da bi njenim grudima bilo potrebno malo Fotošopa. Hju Hefner je brzo uzvratio.

- Ne vidim da do toga može da dođe, mi ne koristimo Fotošop - rekao je.

Bridžit Markardt

Ona je kao jedna od devojaka Hjua Hefnera nastupila u TV-seriji “The Girls Next Door”, ali nije mogla i da otvori vrata u Plejboju. Posle nekoliko bezuspešnih test snimanja, odbili su je kao “plejmejticu”, ali je Hju primio u svoje rijaliti carstvo žena.

Britni Spirs

Britni nisu baš odbili, ali je stavljena na “pauzu” dok ne prestane da se ponaša čudno.

- Hef je rekao da bi bio više nego srećan da ima Britni u magazinu, ali tek kada se bude vratila na pravi put - rekao je portparol Plejboja.

Tatu

Članice ruskog benda TATU su jako želele da se slikaju za Plejboj kada napune 18 godina, ali urednici nemačkog i američkog izdanja nisu to želeli.

Širli Džons

Glumica Širli Džons možda ima 75 godina, ali to je nije zaustavilo da pozira za seksi probne fotografije u kojima su u prvom planu njene noge i dekolte. Hefner je odbio slike jer je očekivao više golotinje.

Ako vam je u 75. godini najveća uvreda koju Hju Hefner može da vam uputi ta da treba više da se skinete, onda ste u svakom slučaju na dobitku.

(Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA