GRANDIOZNA PROMOCIJA: Ko su nove "Zvezde Granda" (FOTO)

Ukupno 46 takmičara predstavilo se mnogobrojnim gostima, i svojim vokalnim i izvođačkim sposobnostima najavili borbu za titulu najboljeg pevača, odnosno pevačicu šoua

  • 0

U velelepnom "S klubu" u Jakovu održano je predstavljanje novih "Zvezda Granda", koji će u narednoj sezoni takmičiti za najboljeg pevača, odnosno pevačicu ovog popularnog šoua. Mnogobrojnim gostima prestavila su se 46 kandidata, koji su pre demostiranja svojih vokalnih i izvođačkih sposobnosti pozirali brojnim fotografima. Na promociji je bilo kandidata raznih životnih dobi, od onih sa 15 godina, do onih sa 45.

Šou je krenuo oko 19 časova, a takmičare su najvljivali šarmatni voditeljski duo Ana Sević i Milan Mitrović, koji su se bavili ovim poslom i prošle sezone "Zvezda Granda". Pevali su se hitovi Tiner Tarner, Severine Vučković, Aleksandre Radović, Harisa Džinovića i mnogih drugi. Posle svakog nastupa, takmičar,odnosno takmičarka je bila nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Nove "Zvezde Granda" zabavljali su se u optuštenoj atmosferi u kojoj je bilo dosta zvanica, među kojima su bili direktor "Grand" produkcija Saša Popović i producent najveće folk kuće Žika Jakšić. U publici su još bili pevač Milan Dinčić Dinča, kao i nekadašnja naša misica Sanja Papić.

Predstavljanje kandidata trajalo skoro tri časa, a posle oficijalnog nastupa krenula je i tradicionalna žurka u veselom ritmu i raspoloženju, u kome su glavne zvezde bile upravo nove "Zvezde Granda".

Pogledajte fotografije sa promocije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA