SREĆNICI: Predstavljena nova programska šema TV "Hepi" (FOTO)

U novu sezonu "srećna" televizija ulazi sa starim adutima - emisijama "Ćirilica", "Granica", "Jedna želja, jedna pesma", pojačanim informativnim i serijskim programom kao i sa nekoliko novih šou programa

  • 0

Televizija "Hepi" je danas predstavila programsku šemu za novu sezonu, i glavni aduti će biti pojačan informativni program, autorske emisije Milomira Marića, Olje Crnogorac, Zaharija Trnavčevića i Jelene Vesković , a "srećna" televizija u jesenju sezonu ulazi sa novim studijom i drugim novitetima.

Centralna emisija informativnog programa je "Telemaster" koji se radnim danima emituje u 17.55, a vikendom u 18.55 sati, dok će u 14 i 15.30 sati biti emitovane kraće vesti. Jutarnji program "Dobro jutro Srbijo" se prikazuje od 5 do 8 sati, najavljene su i serije "Dolina vukova", "Crveni orao", premijerni filmovi i crtani filmovi.

Udarne emisije će i dalje biti "Ćirilica" Milomira Marića, "Granica" Jelene Vesković, "Jedna želja, jedna pesma" autorke Erne Perić, kultna emisija "Znanje na poklon" Zaharija Trnavčevića, "Istina ili pravda" voditeljke Biljane Živković, "Luda kuća" Dejana Stankovića Kralja u novom ruhu, "Skandalozno"  Olje Crnogorac...

Na TV "Hepi" dosta očekuju i od kabaretske emisije "Čađava mehana", šou programa "Ljubavni signali", kao i od emisija "Brvnara" i "Moja Srbija".

(Telegraf.rs/Foto: M. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA