PINK STILISTA: Kristina Bekvalac novi član ružičaste televizije

Za novi angažman nekadašnje "Survajverke" navodno je zaslužena njena starija sestra Nataša Bekvalac. Kristina će biti zadužena za stajling voditelja, kao i izgled "panonske barbike"

  • 0

Nekadašnja “Survajverka” Kristina Bekvalac novi je stilista na televiziji "Pink", a najzaslužnija za njen novi angažman jeste njena rođena sestra Nataša Bekvalac. Prema pisanju dnevnog lista “Kurir”, kada je popularna “panonska barbika” saznala da su ružičastoj televiziji potrebni modni stručnjaci, Nata je čelnim ljudima “Pinka” preporučila svoju mlađu sestru, koja je po profesiji dizajnerka.

- Nataša je od prijatelja saznala da "Pink" traži stiliste. Pošto je Kristina bila bez stalnog zaposlenja, odmah ju je preporučila. Nije ih ubeđivala, Kiki je primljena i njen prvi angažman je bila emisija „Vip rum“. Osim što se pobrinula za stajling voditelja, bila je zadužena i za sestrin izgled – rekao je neimenovani izvor za “Kurir”

Ljudi sa ružičaste televizije su navodno zadovoljni njenim idejama i kreacijama, tako da će Kristina promeniti imidž mnogim TV licima “Pink” televizije.

Sestre Bekvalac nisu bile dostupne za komentar.

(izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA