Rodžera Mura tukle bivše supruge!

Džejmsa Bonda je prva supruga mlatila stalno, na kraju je "dobio" i čajnik u glavu, a njegov drugi brak se završio kada ga je žena gitarom udarila po glavi

  • 0

Rodžer Mur (84), koji se proslavio ulogom Džejmsa Bonda, u privatnom životu je često dobijao batine, i to od svojih žena! Mur je u intervjuu britanskoj televiziji ITV ispričao kako je iz svađa sa prve dve supruge često izlazio sa modricama, a ponekad i razbijene glave.

Kada je imao 19 godina, Mur se venčao sa klizačicom Dorn van Stejn koja je, kako kaže, imala preku narav.

- Često me je grebala kada se naljuti a jednom prilikom je gađala čajnikom u glavu! Moja majka se šokirala kada je videla modrice na mom telu, a Dorn je imala običaj i da udari lekara kod koga smo išli, što je predstavljalo promenu, jer obično je udarala mene - rekao je Rodžer Mur koji je k'o bos po trnju prošao i sa drugom suprugom, velškom glumicom Dororti Skvajres. Doduše, ovoga puta je on izazivao sudbinu jer je vatrenu Doroti varao, a kada je ona to saznala, prvo ga je gitarom zveknula po glavi, a kada su se razveli, bacila mu je ciglu kroz prozor.

Ipak, Mur je pronašao sreću sa četvrtom suprugom Kristinom Tolstrup, sa kojom je u braku od 2002, i sa kojom, po sopstvenim rečima, vodi miran život bez problema i svađa.

(Telegraf.rs/Entertainmentwise.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA