ZVEZDE GRANDA: Nove seksi cice, "VIP" takmičari i nova pravila (FOTO) (VIDEO)

Golišava cica s naslovne strane "Grabljivice", unuk Šabana Bajramovića, bivša devojka Dejana Matića takmiče se u novoj sezoni muzičkog šoua koji počinje u subotu u 21 sat

  • 0

U subotu, 15.  semptembra, u 21 čas na televiziji „Pink“ počinje nova, ujedno i poslednja sezona serijala "Zvezde Granda". Među 46 takmičara, koji su se predstavili na promociji novih kandidata u „Klubu S“ u Jakovu, našli su se i neki koji su izazvali posebnu pažnju. Među njima su i golišava cica s naslovne strane knjige  "Grabljivica", unuk Šabana Bajramovića, bivša devojka Dejana Matića, ali i ćerka najopasnijeg člana žirija ovog muzičkog šoua. Novina u ovogodišnjem serijalu je i promenjeni sistem glasanja.

Atmosferu na promociji u Jakovu podigla je, između ostalog i atraktivna Novosađanka Tamara Radmilović. Ova 25-godišnja plavuša skrenula je prvobitno pažnju slikajući se za naslovnu stranu romana novinarke i književnice Simonide Milojković „Grabljivica“. Tamara je tada pokazala zavidnu liniju, a fotografisana je u crvenom donjem vešu. Mlada Novosađanka je preksinoć imala provokativan nastup, otpevavši pesmu Jelene Rozge „Bižuterija“. Nosila je takvu haljinu da je prisutnim bio omogućen pogled na njeno međunožje.

Pažnju je privukla i Aleksandra Stojković, ćerka Aleksandra Stojkovića Bosanca. Devojka iz Beograda prva je nastupila, i to sa pesmom Tine Tarner „Simly The Best“, pokazavši svoj raskošni pevački talenat. Interesatno je kako će se otac ophoditi prema ćerki u takmičenju, pošto je popularni Bosanac važio za jednog od najstrožijih u žiriju „Zvezda Granda“.

Ovogodišnje takmičenje biće bogatije i za Marka Šabanovića, unuka proslavljenog Šabana Bajramovića. Marko, kao i Tamara i Aleksandra, ima 25 godina i živi u Knjaževcu. Njegovu majku Šaban je usvojio kada je bila devojčica i ona je odrasla u pevačevoj kući. Interesatna činjenica je da se Marko takmičio prošle godine u „Prvom glasu Srbije“, koji je počeo sa emitovanjem na „Prvoj“ televiziji.

Nina Mandić, devojka iz Istočnog Sarajeva i nekadašnja lepša polovina Dejana Matića, takođe će učestvovati  u novom serijalu „Zvezda Granda“. Poznata pod umetničkim imenom Nikita, plavokosa pevačica je uplivala u ljubavne vode sa bratom Saše Matića 2006. godine, a romansa je trajala tri godine. U to vreme, Nina je objavila album „Trista čuda“.  Posle raskida sa Dejanom, Mandićeva se povukla iz javnog života.

Najnovije „Zvezde Granda“ imaće i novi sistem glasanja. On će biti primenjen na emisije prvog kola, u kojima će pevati devet učesnika, a ispadaće jedan. Pošto žiri odsluša sve kandidate, ocenjivaće ih evrovizijskim sistemom glasanja. Prvih četvoro koji budu ostavili najbolji utisak prolaze dalje, dok će preostalih pet morati ponovo da pevaju. Takmičar/ka sa najviše glasova takođe prolazi dalje,  a o sudbini preostalih četiri odlučivaće glas publike. Učesnik sa najmanjim brojem glasova napustiće takmičenje.

Pogledajte promo-spot za novi serijal "Zvezda Granda".

(izvor i foto: Alo! i Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA