MAFIJAŠ: Pogledajte novi video Remija Galjarda (VIDEO)

U novom skeču sa liftovima francuski komičar se kao gangster „obračunava“ sa neprijateljem koji je, takođe, "kriminalac"

  • 0

Remi Galjard obradovao je svoje fanove novim smešnim videom, koji je, kao i obično, radio u sopstvenoj produkciji. Ovog puta, čuveni francuski komičar se našao u ulozi gangstera.

Cela situacija odvija se u hodniku jedne zgrade, gde prolaznik pokušava da uđe u lift. Neimenovana osoba pozvala je elevator, a kada su se otvorila vrata, ispred njega je video neočekivan prizor. U liftu je bio Remi obučen u gangstera, a ceo prostor je opremljen kao kancelarija.

Prolaznik je brže bolje pozvao drugi elevator, u kome je bio drugi „mafijaš“. Oba lažna gangstera imali su obračun ispred momka, a Remi je likvidirao „konkurenciju“ i uzeo njegov kofer. „Očevidac“ zločina je pobegao istog trenutka, ne shvatavši da je deo skrivene kamere. Ceo ovaj skeč pratila je numera iz popularnog holivudskog serijala „Kum“.

Remi Galjard često deli svoja komična dela na Jutjubu i društvenim mrežama, kao što je juče postavio sliku iz svog detinjstva.

Pogledajte novi klip Remija Galjarda.

(Telegraf.rs/foto: Jutjub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA