SPEKTAKULARNO: Pogledajte unutrašnjost jahte Andreja i Sandre Meljničenko (VIDEO)

Jahta “A” već godinama predstavlja veliku misteriju, jer milijarder insistira da posada pre ulaska na nju potpiše ugovore o poverljivosti i ne govori o enterijeru i ostaloj posadi. Međutim, portal koji prati časopis “The Wall Street Journal”, wsj.com, nedavno je objavio ekskluzivan snimak unutrašnjosti ovog luksuznog plovila

  • 0

Velelepna jahta “A” ruskog milijardera Andreja Meljničenka spada u jednu od najskupljih na svetu. Jahta “A”, koja je dobila ime po prvom slovu imena Meljničenkove supruge Aleksandre, duga je 118 metara i vredi oko 300 miliona dolara.

Jahta “A” već godinama predstavlja veliku misteriju, jer milijarder insistira da posada pre ulaska na nju potpiše ugovore o poverljivosti i ne govori o enterijeru i ostaloj posadi.

Međutim, portal koji prati časopis “The Wall Street Journal”, wsj.com, nedavno je objavio ekskluzivan snimak unutrašnjosti ovog luksuznog plovila.

Pogledajte unutrašnjost ove luksuzne jahte:

(I. D./izvor:Scandal.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA