DEVET GRACIJA: Telegraf na snimanju prve emisije "Zvezde Granda" (FOTO)

Na premijeri ovogodišnjeg serijala publici i žiriju se predstavile Rosana Dvorzak, Aleksandra Mladenović, Jovana Milić, Mirjana Šišić, Marica Đukić, Katarina Spasojević, Rada Sarić, Ivana Milojević i Marina Stankić

  • 0

U studiju u Košutnjaku snimljena je prva emisija ovogodišnjeg, poslednjeg serijala "Zvezde Granda". Pred publiku i žiri izašla je prva grupa takmičarki (njih devet), koje će se boriti za laskavu titulu pobednika najgledanijeg talent šou programa u zemlji i nagradu koja uključuje snimanje CD-a, ekskluzivni ugovor sa "Grand" produkcijom i stan u Beogradu.

Večeras se publici predstavilo devet novih kandidatkinja: Rosana Dvorzak, Aleksandra Mladenović, Jovana Milić, Mirjana Šišić, Marica Đukić, Katarina Spasojević, Rada Sarić,  Ivana Milojević, Marina Stankić.

Njihove nastupe najavljivali su stari-novi voditeljski par Ana Sević i Milan Mitrović.

Već u prvoj emisiji “Zvezda Granda” stupila su i nova pravila glasanja. Žiri je odslušao sve kandidakinje i ocenjivao ih po evrovizijskom sistemu glasanja. Prve četiri, koje su se najviše dopale žiriju, odmah su prošle dalje, dok je ostalih pet učesnica pevalo ponovo. Još jedna kandidatkinja sa najvećim brojem poena prošla je u dalje takmićenje, dok za preostale takmičarke glasa publika. Učesnica sa najmanjim brojem glasova napustila je takmičenje.

Ove sezone urednici emisije Žika Jakšić i Saša Popović odabrali su rekordnih 56 takmičara. Njih 46 su potpuno novi kandidati, osam ih je izabrano na osnovu ranijeg uspeha, a dva takmičara, Nikola Bokun i Aleksandra Marjanović, na osnovu prošlogodišnjeg uspeha, direktno će se kvalifikovati u polufinale.

Takmičari su raspodeljeni u šest grupa, po tri muške i ženske, a žiri će se i ove godine smenjivati iz emisije u emisiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA