POBESNELA: Ava Karabatić vrištala zbog izbacivanja iz "Đavolje večere"! (VIDEO)

Hrvatska starleta izgubila je živce nakon eliminacije, pa je vikala da je po svaku cenu vrate u emisiju, kao i da joj je obećana pobeda

  • 0

Ko gubi ima pravo da se ljuti! Ava Karabatić je potpuno izgubila živce kada je saznala da je eliminisana iz šou-programa "Đavolja večera" na TV Pink. Hrvatska starleta vikala je da ona mora da ostane do kraja emisije, kao i da producenti nisu ispoštovali dogovor, jer joj je, navodno, obećana pobeda!

Kada je Slađana Slavković, voditeljka "Đavolje večere", saopštila da je Ava izbačena, Karabatićeva je održala pravu tiradu u studiju.

- Nije u redu što ste me izbacili, meni je naneta velika novčana šteta! Nije mi do novca ali neću da me neko pravi ludom. Ako imate dogovor, pa te z....u nakon dva dana, to nije u redu. Meni učešće ništa ne znači, ali hoću da nešto uradite da ostanem do kraja! - urlala je Ava, na šta joj je Slavkovićeva odgovorila:

-  Ja sam potpuno sigurna da ti niko nije obećao pobedu u emisiji. Tebi je obećano učešće i ostala si skoro do kraja, i ne vidim šta je tu sporno.

Pogledajte snimak Avinog ispada u "Đavoljoj večeri":

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA