SPEKTAKL: "Prodigy" razvalio pred 25.000 fanova (FOTO) (VIDEO)

Festival je otvorila slovenačka pank grupa "Hex", nakon koje su usledili nastup hrvatske grupe "Lolobrigida" kao i Goblina na drugom stejdžu. Publika i dalje pristiže, očekuje se nastup "Prodigy"

  • 0

Warriors dance festival počeo je na Donjem Kalemegdanu, a kao glavne zvezde večeri nastupio je željno iščekivan  pank sastav "The Prodigy".

Ulaz za publiku omogućen je  od 17 časova kada su u ogromnim naletima počeli da pristižu. Festival je otvorila pank grupa iz Slovenije a od 20 i 15, nastupila je hrvatska grupa "Lolobrigida" koja je nastup započela pesmom "Fast food". Devojke su napomenule kako su one ženski bend što uopšte nije zasmetalo muškoj publici koja iščekuje "The Prodigy".

Dvadeset minuta kasnije, na "Take me to the hospital" stejdžu svoj nastup započela je grupa Goblini.

Sa manjim zakašnjenjem, bend "Prodigy" je konačno izašao na glavnu binu i svoj nastup započeo pesmom "To close to the fire”, sa svog poslednjeg albuma, što je publika pozdravila vriskom. Posle ove, nizale su se njihove već jako dobro poznate stvari poput “Breathe” i “Smack my bitch up”.

"Prodigy" posetio Kalemegdan odmah po dolasku u Beograd:

Odmah po dolasku u Beograd, članovi sastava Maksim, Kit i Lijam posetili su prostor  i, oduševljeni prizorom, istakli su da je mesto fenomenalno.

- Navikli smo na to da beogradska publika bude odlično raspoložena, verujemo da će biti sjajno, biće večeras odličan koncert- izjavio je oduševljeni Kit.

Iako je bila najavljena kiša, organizatori nisu verovali da će to nešto mnogo uticati na dobar provod posetilaca- i bili su u pravu. Kiše nije bilo a više od deset izvođača prema rečima prisutnih učinilo je ovaj festival "jednim od boljih" .

Pogledajte kako je sinoć izgledao nastup "Prodigy-ja":

(I. D. / Blic.rs / FOTO: www.theprodigy.com /  Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA