Darko Martinović: Privilegija je pevati sa Balaševićem (VIDEO)

– Velika je privilegija i priznanje za svakog mladog pevača da gostuje na koncertu Đorđa Balaševića. On je fantastičan muzičar i jako je duhovit čovek. Jako pozitivan utisak je ostavio na mene - izjavio je pobednik "Zvezda Granda"

  • 0

Čuveni novosadski kantautor Đorđe Balašević održao je sinoć spektakularan koncert u Podgorici. Specijalan gost na njegovom nastupu u glavnom gradu Crne Gore bio je pobednik nedavne završene sezone „Zvezde Granda“ Darko Martinović. Mladi Cetinjanin otpevao je Balaševićevu numeru „Devojka sa čardaš nogama“.

– Velika je privilegija i priznanje za svakog mladog pevača da gostuje na koncertu Đorđa Balaševića. On je fantastičan muzičar i jako je duhovit čovek. Jako pozitivan utisak je ostavio na mene – rekao je Darko za sajt Pulsonline.

Inače, dan ranije Balašević i Martinović boravili su u Cetinju, gde su prisustvovali svečanom prijemu. Što se tiče nove sezone “Zvezda Granda”, ona je počela u subotu. Od devet kandidatkinja ispala je Rosana Dvoržak. Tokom narednih nekoliko meseci predstaviće se i ostali učesnici, koji su imali predstavljanje prošlog utorka u “S Klubu” u Jakovu.

(izvor: Pulsonline/foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA