Žena sa Kajmanskih ostrva "objasnila" princezi Kejt šta je toples (FOTO)

Kad je jedna od žena prišla Kejt, kako bi joj oko vrata stavila lančić, vojvotkinja je 'umrla' od smeha jer je videla grudi te žene

  • 0

Britanska princeza Kejt Midlton “umrla ” je od smeha kad je na Solomonskim ostrvima  videla ženu u toplesu. Ova domorotkinja je britanskoj princezi “objasnila”  kako toples treba da izgleda, što se njoj veoma dopalo, jer je podsetio na skorašnju aferu kada su tabloidi objavili njene golišave fotografije.

Inače, Vojvotkinja je sa britanskim princom Vilijamom došla na Solomonska ostrva,  i tamo ih je dočekalo  lokalno stanovništvo. Žene su, u skladu sa starim običajima, na sebi imale plemenske kostime koji više otkrivaju nego pokrivaju.

Kad je jedna od žena prišla Kejt,  kako bi joj oko vrata stavila lančić, vojvotkinja je 'umrla' od smeha jer je videla grudi te žene. Toliko se smejala ženi koja je stajala pred njom u toplesu, iz čisto tradicionalnih razloga, da je morala rukama sakrivati lice kako je ne bi fotografisali. Ipak, nije se uspela sakriti, paparaci su je ulovili.

Inače , za vreme boravka na Solomonskim ostrvima Vilijam i Kejt odsedaju u izolovanom bungalovu u kojem noćenje košta 1000 evra. Frižider je napunjen najfinijim šampanjcem i lokalnim đakonijama. Bungalov je u stvari jedna velika prostorija u kojoj je kupatilo,  a luksuzni tuš koji je dovoljno prostran za dvoje smešten je na terasi. Mediji su počeli nagađati da će zbog tuša na terasi, uz golu Kejt možda fotografisati i golog Vilijama. Ipak, to će biti dosta teško, zbopg toga što je bungalov ograđen visokom ogradom od bambusove trske.

(I. M. / Izvor: Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA