SUD: Tabloid da preda toples fotografije kraljevskom paru

Golišave slike Kejt Midlton treba da se predaju u roku od 24 sata, a za kašnjenje svakoga dana biće kazna 10.000 evra, odredio je francuski sud

  • 0

Francuski sud danas je odredio da magazin ''Closer'' preda sve digitalne fotografije vojvotkinje od Kembridža u toplesu predstavnicima princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, blokirajući dalje objavljivanje fotografija, prenose svetske agencije.

Fotografije treba da se predaju u roku od 24 sata, a za kašnjenje svakoga dana biće kazna 10.000 evra (13.000 dolara) 

Prema presudi, magazin ''Closer'' ne sme da objavljuje nadalje fotografije intmnih trenutaka kraljevskog para na jugu Francuske, uključujući i sajt i tablet aplikacije, kao i da ih prodaje tržištima gde one nisu objavljene.

Magazin je objavio 14 fotografija delimično nage Kejt na svojim stranicama u petak. Ako se kraljevska porodica nadala da će blokirati internacionalnu objavu fotografija, previše je kasno za to - italijanski tabloid ''Chi'' je juče u svom specijalnom izdanju od 26 strana objavio čak oko 50 fotografija obnažene Kejt. Takođe, objavile su ih je i irske novine ''Daily Star''.

Fotografije su nastale dok je kraljevski par odmarao u Francuskoj. Oba magazina ''Chi" i ''Closer'' izdaje medijska grupa ''Mondadori'', koju poseduje nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni.

Princ Vilijam i njegova supruga Ketrin pokrenuli su pravni postupak u petak protiv francuskog magazina nakon što su objavljene fotografije vojvotkinje u toplesu. Vilijam (30) i Ketrin (30) tužili su ''Closer'' zbog zadiranja u privatnost putem fotografija.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA