"URADILI SE": Snup Dog i sin pušili zajedno marihuanu (FOTO)

Kord Kelvin Brodus, naslednik slavnog reperea, postavio je na svom Tviter nalogu kontroverznu fotografiju na kojoj pali bong svome ocu

  • 0

Reper Snup Dog poznat je po svojoj ljubavi prema marihuani i rastafarijanizmu. Ovaj muziičar, koji je od nedavno promenio ime u Snup Lajon, pre nekoliko meseci objavio je knjigu pod naslovom “Snoop Dogg King Size Slim Rolling Papers” sa svojim najvećim hitovima odštampanim na stranicama koje se mogu koristiti kao rizle.

Kako iver ne pada daleko od klade, svedoči i slika koju je postavio reperov sin Kord Kelvin Brodus. Na fotografiji Snupov 18-godišnji naslednik pali bong svom ocu, koji uživa u čarima marihuane, prenosi "Dejli mejl". Kord Kelvin, koji je takođe muzičar po profesiji i uživalac ove lake droge, napisao je ispod slike sledeći komentar:

- Ne bih imao ništa protiv da živim u Amstedamu godinu dana - napisao je Snupov naslednik na svom Tviter profilu.

Ova sporna fotografija se pojavila kada je Kord Kelvin Brodus navodno odbio stipendiju za koledž zarad muzičke karijere.

(Telegraf.rs/foto: Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA