Nataša Bekvalac opet u vezi sa Ljubom Jovanovićem?!

Ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala Natu i Ljubu kako se tajno nalaze u jednom beogradskom stanu

  • 0

Pevačica Nataša Bekvalac ponovo je u vezi s rukometašem Ljubom Jovanovićem!

Iako je rodom iz Novog Sada vreme pevačica sve više provodi u Beogradu kod sestre Kristine. Ekipa emisije “Paparaco lov” poslednja tri meseca je pratila Natašu i uspela da je ponovo "uhvati na delu". Paparaci su Natašu kako ulazi u svoje utočište u Bogradu, u jednoj zgradi na Vračaru, ali su snimili i Ljubu kako ulazi u istu zgradu i penje se na Natin sprat. Da bi cela situacija bila još zanimljivija, pre nekoliko nedelja Natašu su pratili do istog stana i tamo je čuli kada je na interfon rekla: ”Otvori mi, ljubavi.”

To je bilo dovoljno da je tri meseca prate i, konačno, trud se isplatio, posle Natašinog koncerta u klubu “Magacin”.

Ljuba je imao čak i ključeve od stana i ulaznih vrata što dokazuje da njih dvoje i nisu baš “od juče” zajedno. On je izlazio iz zgrade, išao do pekare, samoposluge, apoteke i vraćao se sa kesama u stan. Uhvatili su ga i kako izbacuje đubre. Oni su, definitivno, zajedno ili su, pak, ostali dobri prijatelji, toliko dobri da žive u istom stanu!

Kada su je novinari Presa pozvali za komentar, Nataša je kratko rekla da joj je rukometaš, ipak, samo drug.

“Ljuba je moj prijatelj, a kada budem našla dečka, ne postoji razlog da ga krijem i ne izlazim s njim. To je bio dan pred uspešan nastup u “Magacinu”, kada su svi moji prijatelji i saradnici bili kraj mene”, kaže pevačica.

Nataša i Ljuba započeli su vezu na proleće prošle godine, posle njenog razvoda od vaterpoliste Dače Ikodinovića. Posle nekoliko meseci “tikva je pukla”, a Nataša se, kako su mediji izveštavali, obrela u zagrljaju albanskog biznismena Ćazima Osmanija, zbog kojeg je u javnosti bila na stubu srama. Po završetku kratkotrajne “zabranjene ljubavi” lepa Nata vratila se Ljubi, koji je pre veze sa njom važio za ljubitelja kratkih avantura. Zbog Nate je promenio odnos prema ženama – sa pevačicom provodi sve više vremena u stanu u Beogradu, a njihova veza je, očigledno, postala ozbiljna.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA