Nataša Vojinović: Zahvalna sam Mirjani Karanović

Poznatoj manekenki Nataši Vojinović mentor za novi film "O bubicama i herojima" bila je glumica Mirjana Karanović

  • 0

Nataša Vojnović, jedan od prvih supermodela sa naših prostora, polako ulazi u glumačke vode, a publika će je kao glumicu uskoro videti u poluigranom, poluanimiranom filmu "O bubicama i herojima". Kako bi što bolje odigrala dobijenu ulogu Nataša je savete dobijala od jedne od najboljih domaćih glumica Mirjane Karanović.

-Moj mentor na projektu je bila Mirjana Karanović i njoj mogu dosta da zahvalim. Kao iskusna glumica ona je znala kako da me motiviše i iz mene izvuče najbolje emocije potrebne za ulogu- kaže Vojnovićeva.

Nataša je učestvovla i u snimanju drugog dela filma "Montevideo, bog te video", što navodi na pomisao da je manekenka oduštala od m odelinga zarad glume.

-Oduvek sam se odupirala identifikaciji s mojim poslom jer je isuviše iluzoran i neuhvatljiv. U tome i jeste izazov svakog umetnika, da prenese iluziju i oslika je tako da je i publika doživi kao neposrednu emociju. Za mene su moda, gluma i film samo neki od načina da se oprobam u umetnosti. Srećna sam što kroz njih mogu da ostvarim neku vrstu ravnoteže- izjavila je Vojnovićeva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA