TV PRVA: Promocija za pamćenje! (FOTO)

Televizija "Prva" predstavila u Crnoj Gori novu programsku šemu i najavila juriš na vrh gledanosti novim serijama, kao što su "Otvorena vrata" i "Top lista nadrealista"

  • 1

U prelepom ambijentu hotela Maestral u Pržnu, Prva srpska televizija održala je promociju jesenje programske šeme, uz originalan i glamurozni scenski program, fantastičnu atmosferu i mnoštvo poznatih i uticajnih gostiju. Preko četristo zvanica prisustvovalo je nesvakidašnjem predstavljanju novih sadržaja koji će, uz dosadašnje poznate formate, sasvim sigurno osvojiti gledaoce Srbije i Crne Gore.

Program je otvorila voditeljka Ivana Zarić, koja je najavila generalnog direktora "Prve" Dejana Jocića. Prvi čovek najgledanije komercijalne televizije zahvalio se gostima i istakao da je jedan od razloga promocija na crnogorskom primorju upravo i pokretanje "Prve" na tom tržištu:

- Start crnogorske televizije je izuzetno uspešan. Mi smo vam prošle godine obećali mnogo toga, jednu uspešnu sezonu, to smo i ispunili i vaše prisustvo ovde je pokazatelj da ste nas pratili, a mi vam se na ovaj način zahvaljujemo.

Jocić je istakao da je ponosan na svoj tim i u Srbiji i u Crnoj Gori i naglasio:

- Pokazali smo da smo zaista prvi, promenili smo medijsku sliku Srbije, zbog nas se i konkurenija menjala, i ponosni smo zbog toga  jer to znači da se tržište razvija.

Spektaklu je prisustvovao i vlasnik Antena grupe, u čijem je sastavu i Prva televizija, Teodor Kirijaku, koji je izrazio veliko zadovoljstvo brzim uspehom "Prve" u Crnoj Gori:

- Posle samo nekoliko meseci od početka "Prve" u Crnoj Gori zadovoljstvo mi je što mogu reći da je i ova televizija već uspešna. Zato koristim ovu priliku da se zahvalim timovima i u Srbiji i u Crnoj Gori na odlično urađenom poslu. Dejan Jocić je veoma uspešan lider i više je nego jasno da je sa svojim timom veoma brzo postigao velike rezultate.

Najveći aduti Prve televizje u novoj sezoni su domaće serije: "Folk", "Žene sa Dedinja", "Parada", "Drug Crni u Nobu", "Pevaj brate", "Budva na pjenu od mora i Nata iz inata", a glumica Bojana Maljević potvrdila je ono što se prethodnih meseci nagađalo: nastavak čuvene serije „Otvorena vrata“ prikazivaće se upravo na "Prvoj".

-  Serija se neće nastaviti tamo gde smo stali pre 18 godina, već ćemo preskočiti upravo toliki vremenski period i krenuti od vremena tranzicije. Celokupna glumačka ekipa koju pamtite, glumiće i u novim epizodama- rekla je Bojana.

Ali to nije jedina kultna TV serija koja će se vratiti u domove gledalaca. Čuvena "Top lista nadrealista" takođe će biti jedan od serijala koji će prikazivati Prva TV, a to je ekskluzivno najavio jedan od tvoraca nadrealista Nele Karajlić.

Zvanice je posebno obradovao nastup mlade glumice Katarine Bogićević iz serije "Folk" koja je publiku podigla na na noge pesmom „Ciganka sam mala“.

Dobar sport, utakmice Crvene zvezde, kao i kvalifikacione utakmice srpske reprezentacije imaće svoje mesto u programu "Prve". Omiljeni serijali koje ste veoma voleli prethodnih sezona i dalje su tu: "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Radna akcija" već su počeli, uskoro kreće "Domaćine,oženi se", kao i nova emisija "Sami u tami" sa Nikolinom Pišek.

Najpopularniji muzički spektakl Prvi glas Srbije ušao je u drugu sezonu podjednako uspešno kao i prošle godine, a na uspeh prvenca goste su podsetili finalisti prve sezone, kao i članovi žirija Aleksandra Radović i Vlado Georgiev. Svi oni su održali mini-koncerte, a za vreme nastupa popularnog Barbe priređen je veličanstven vatromet.

Uz šum mora i odličnu muziku u ovoj zaista fenomenalnoj večeri uživali su brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore kao i mnoge poznate ličnosti među kojima su bili i Milo Đukanović, Marija Vujović sa suprugom, Veselin Jevrosimović, Marko Živić, Nele Karajlić, Nikolina Pišek, Marijana Zlopaša sa mužem, Katarina Bogićević, glumac Momčilo Otašević, Andrija Milošević, Milan Kalinić i druga lica TV Prve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jeca_b

    21. septembar 2012 | 14:51

    Barba je najveci car i hvala mu sto je napravio dobru atmosferu na kraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA